Diana v.d. Burgt uit Mill is al ruim 6 jaar actief met de verhuur van kleding. Maar sinds 1 januari heeft ze haar bedrijfsactiviteiten uitgebreid met ballondecoraties.

“Al een tijdje liep ik met het idee iets met ballondecoraties te gaan doen,” vertelt Diana. “Een tijdje geleden was er iemand hier bij de Kledingverhuur en hij vertelde dat hij een aantal jaren actief was geweest met ballondecoraties verzorgen. Bij hem heb ik een workshop gedaan en ook bij een ander adres heb ik nog een cursus gedaan om de technieken te leren en mogelijkheden te zien.” Ondertussen is Diana ook in het bezit van alle benodigde materialen en heeft ze de eerste opdrachten al mogen verzorgen.

Kledingverhuur

Ruim 6 jaar geleden begon Diana met de verhuur van kleding. Zoals vaak bij bedrijven, is dit ontstaan vanuit een hobby. “Ik heb de modevakschool gedaan en heb ook naailessen gegeven. Je maakt dan af en toe eens wat en omdat mensen weten dat je daar handig in bent, krijg je de meest uiteenlopende verzoeken.” Ook deed ze regelmatig herstel werk voor anderen. “Dat alles kan ik nu mooi combineren met de verhuur van kleding. Want wat niet helemaal past dat vermaak ik en wat stuk is kan ik zelf herstellen.”

Collectie

In de loop der jaren is de collectie flink uitgebreid. “Ook verkoop ik af en toe kleding. Waar minder vraag naar is of waarvan ik te veel heb gaat dan weg. Daarvoor in ruil komt dan weer nieuwe kleding om een bredere en ruimere collectie te hebben.” In deze tijd heeft Kledingverhuur Mill het druk met carnaval, boerenbruiloften, pronkzittingen en optochten. “Maar het hele jaar door loopt de verhuur door. Voor bijvoorbeeld thema- en galafeesten. Maar ook heel wat toneelverenigingen zijn hier vaste klant. Daarnaast verhuur ik vaak kleding voor Abraham en Sarahfeesten.”

Ballondecoraties

De mogelijkheden van ballondecoraties sluiten prima aan bij hetgeen Diana nu al doet. “Zo ben ik ondertussen gevraagd om bij een boerenbruiloft een huldeboog te maken, zij huren hier ook de kleding. Maar natuurlijk zijn de ballonnenbogen ook geschikt voor gewone bruiloften en alle andere feesten voor particulieren en bedrijven.” Ballonnenbogen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. “De decoraties kunnen overigens zowel binnen als buiten. Het zijn speciale sterkere ballonnen, waardoor het ook meerdere dagen mooi blijft.”

Creatief

Maar ook andere decoraties zijn mogelijk om ruimtes aan te kleden en voorzien van de meest uiteenlopende ballondecoraties. Diana vertelt dat eigenlijk alles mogelijk is. “De ballonnen zijn in alle soorten en kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er ballonnen in speciale vormen en zelfs bedrukte ballonnen kunnen verwerkt worden in decoraties. Ook leuk als het in bijvoorbeeld bedrijfskleuren of met bedrijfslogo’s zou moeten.” Ze is erg enthousiast over deze nieuwe uitbreiding in haar bedrijfsactiviteiten. “Met deze ballondecoraties kan ik echt al mijn creativiteit kwijt.”

Meer weten?

Check dan www.ballonnen-mill.nl en www.kledingverhuur-milill.nl. Telefonisch is Diana bereikbaar via 06 - 13 91 31 23.