Het is zover, de klok heeft 12 keer geslagen en het is 2018. Je hebt er al dagen over nagedacht: je goede voornemens. Nu is het moment aangebroken om je ook écht aan deze voornemens te houden.

Afvallen, stoppen met roken, gezonder leven, meer sporten, deelnemer worden van het Senioren Hobby Centrum Mill: 64% van de Nederlanders maakt goede voornemens. Uit onderzoek blijkt echter dat slechts een derde deze goede voornemens volhoudt. Toch maken elk jaar weer heel veel mensen goede voornemens.

Een nieuw jaar is voor veel mensen het perfecte moment voor een nieuwe start. De meest genoemde goede voornemens die mensen maken zijn afvallen en meer bewegen, zuiniger met geld omgaan, deelnemer worden van het SHC, schulden afbetalen, meer tijd besteden aan vrienden en familie en het vinden van een partner. Goede voornemens zijn in principe een prima idee. Het jaar beginnen met goede gewoontes en je hier aan proberen te houden is in feite een mooi plan. Je probeert de slechte gewoontes achter je te laten en met goede gewoontes het nieuwe jaar te starten.

Wat tips om je goede voornemens vol te kunnen houden en om te zorgen dat jij dus geen last krijgt van depri maandag. Het is slim om je voornemens en plannen op te schrijven. Doe dit bijvoorbeeld in een notitieboekje of je telefoon die je bij je draagt en waar je je vooruitgang in kan noteren. Hierdoor wordt je verbetering zichtbaar en blijf je gemotiveerd. Bedenk je belangrijkste goede voornemen en focus je hier op.

Kies dus uit wat jij het belangrijkst vindt en ga hier helemaal voor, ooit gehoord van het Senioren Hobby Centrum in Mill? Hier krijg je steun en wellicht een maatje die met je meedoet. Daar zijn mogelijkheden om je goede voornemens vol te houden. Ben je toe aan positieve verandering, begin er dan meteen mee en wacht niet op een nieuw jaar.

Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer info: zie de speciale pagina in deze Neije Krant en www.seniorenhobbycentrum.nl.