Afgelopen weken heeft het CDA Mill & Sint Hubert de laatste namen toegevoegd aan de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Een prachtige lijst, vinden we zelf, met vertegenwoordiging uit alle kerkdorpen van onze gemeente en veel kennis en ervaring. Nu we de mensen hebben kunnen we verder met de inhoud, het verkiezingsprogramma.

Vorig jaar stelden we met onze achterban al vast dat vijf thema’s van belang zijn: Sterke dorpen, zorg voor elkaar, dienstverlening, wonen en werken. Met deze onderwerpen wil het CDA de komende jaren aan de slag en deze thema’s zullen worden uitgewerkt in het CDA verkiezingsprogramma. We zijn al flink op weg en hebben veel ideeën maar horen graag wat inwoners daarvan vinden. Wat moeten we zeker op gaan pakken en wat kunnen we beter laten? Zijn er zaken die we missen?

Daarnaast willen we ons in gaan zetten voor alle vier de kerkdorpen. Wat is specifiek van belang voor het dorp waarin u woont en waar moet zeker aandacht voor zijn de komende jaren?

Wij nodigen inwoners uit om de komende weken met ons aan de keukentafel hierover van gedachten te wisselen. Geen grote algemene bijeenkomsten maar per thema met een kop koffie het er over hebben. Heeft u ideeën of suggesties, laat het ons weten. Wij nodigen u graag uit! Laat een bericht achter op onze Facebookpagina CDA Mill en Sint Hubert.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 - 129 158 79 Maarten van Gemert.