Vrienden, familie en kennissen van Dennis Verweijen hebben ruim €2500 opgehaald voor Stichting Matchis tijdens ‘Celebrate life’, een feest dat op vrijdag 12 januari ter nagedachtenis aan Dennis werd gevierd.

Dennis Verweijen zou op 12 januari 38 jaar zijn geworden, maar overleed op 19 september vorig jaar aan de gevolgen van acute myeloïde leukemie (AML). In de Ambianz in Zeeland kwamen bekenden van Dennis bijeen om zijn leven te vieren. De band Dos Paulos speelde verschillende lievelingsliedjes van Dennis, die ook in zijn boek Papa’s bloed terugkomen. Dennis’ neef en goede vriend DJ Tom zorgde aansluitend voor dansmuziek.

Papa’s bloed

In totaal leverde het feest ‘Celebrate life’ €2574,40 op voor Stichting Matchis om nieuwe stamceldonoren te kunnen typeren. Dennis zette zich tijdens zijn ziekte op diverse manieren in om het belang van stamceldonatie onder de aandacht te brengen. Hij organiseerde onder meer een benefietwedstrijd voor Stichting Matchis, sprak erover in (landelijke) media en schreef natuurlijk het indrukwekkende en inspirerende boek Papa’s bloed. Het boek is inmiddels bijna toe aan zijn derde druk en nog altijd te koop bij diverse (online) boekwinkels. Kijk voor meer informatie over het boek op de website www.papasbloed.nl.

Tributeconcert 11 mei

Dennis’ vrouw Anke en vrienden van Dennis blijven onder de naam Papa’s bloed actief voor Stichting Matchis. Op vrijdag 11 mei komen de coverbands Best of Foo (Foo Fighters) en Coldplace (Coldplay) naar Mill voor een tributeavond voor het goede doel. Van alle tickets die verkocht worden vóór 1 april gaat er 5 euro per ticket naar stichting Matchis. Op https://cityresort-eventsmill.nl/tribute/ kunnen kaarten worden besteld voor het speciale concert.