Dit is het bericht dat Margo Kuypers uit Mill op maandagochtend 15 januari in haar mailbox ontving.

We feliciteren je met de nominatie voor de Beauty Award 2018 in de categorie Newcomer of the year. Je zit bij de finalisten voor de felbegeerde vakprijs en daarmee behoor je écht tot de top van het vakgebied!

Mooie start

Margo Kuypers is nog geen jaar bezig met haar salon. “Klopt, in februari 2017 ben ik begonnen met mijn salon en dan nu al in de finale. Vorig jaar heb ik een bedrijfspresentatie moeten maken als inzending voor de awards.” Hierna was het even stil rond de verkiezing. Maar op 9 januari kreeg ze de Mystery Guest op bezoek. “Deze kreeg bij mij een complete behandeling. Dit was al een bijzonder moment want niet alle salons ontvangen de Mystery Guest.”

En nu?

Nadat Margo te horen kreeg dat ze bij de beste salons zit en kans maakt op de Beauty Award, kan ze zich nu voorbereiden op de volgende stap. “dinsdag 30 januari mag ik mijzelf en mijn bedrijf gaan presenteren tegenover een vakjury en dan is het afwachten tot de grote uitreiking op 22 april.” In de volgende ronde neemt Margo het op tegen 3 andere grote instituten. Skinmasters in Mill behoort dus nu al tot de top 4 van Nederland. “Een titel waar ik nu al enorm trots op ben.”

Bijzonder

Op de vraag wat Skinmasters zo bijzonder maakt vertelt Margo: “Mijn visie is dat elke huid wel iets te verbeteren heeft. Of het nu gaat om een groot huidprobleem, huidveroudering of misschien maar een kleine oneffenheid verwijderen. Ik maak altijd een plan en bespreek met de cliënt hoe we gaan samenwerken. Bij Skinmasters hoef je ook niet te kiezen tussen huidverbetering en ontspanning. Beiden worden altijd gecombineerd en dat geeft een fantastisch resultaat. Dit maakt het inboeken via de website www.skinmasters.nu ook heel gemakkelijk, want je kiest wat je wilt verbeteren of je kiest een tijd waarin de cliënt bepaald wat er gedaan wordt. Heel gemakkelijk.”

Meer

Meer weten of zelf ervaren waarom Skinmasters kans maakt op deze Beauty Award? Maak een afspraak via de site of neem contact op met:

Margo Kuypers
Skinmasters
Wanroijseweg 28
5451 HA Mill
06 489 583 92
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.skinmasters.nu