Met trots presenteren wij u de eerste 16 namen op onze kandidatenlijst voor de verkiezingen, welke op 21 maart 2018 plaatsvinden.

 1. Anne Derks, Langenboom
 2. Erik van Daal, Sint Hubert
 3. Francien van Berlicum, Wilbertoord
 4. Sanne Dortmans, Mill
 5. Sjors van Kempen, Sint Hubert
 6. Peter Troost, Sint Hubert
 7. Anita Straatman, Langenboom
 8. Angela Jozephs, Wilbertoord
 9. Saskia Cuppen, Mill
 10. Herman Wijdeven, Langenboom
 11. Harrie Cillessen, Wilbertoord
 12. Tinie van Dijk, Sint Hubert (ontbreekt op foto)
 13. Frans Janssen, Mill
 14. Jan van Kuppeveld, Langenboom
 15. Theo Peters, Mill
 16. Jolanda Schreven, Wilbertoord

Onze kandidatenlijst is een mooie afspiegeling van onze 4 kernen. Het is fantastisch dat we er wederom in geslaagd zijn om 4 kandidaten uit elke kern bij de eerste 16 kandidaten te plaatsen. Bovendien hebben we maar liefst 7 vrouwen bij de eerste 16 op onze kandidatenlijst.

Door middel van een duo-lijsttrekkerschap zullen gemeenteraadslid Anne Derks en wethouder Erik van Daal het merendeel van de vele promotionele activiteiten voorafgaand aan de verkiezingen voor hun rekening nemen.

De afgelopen 4 jaar hebben we de belangen van onze kiezers en alle andere inwoners van onze gemeente, zo goed mogelijk behartigd. Met deze groep mensen zijn we ervan overtuigd dat dit ons de komende 4 jaar ook weer gaat lukken. Geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en integriteit heeft de VKP hoog in het vaandel staan. We zullen ons weer actief voor u inzetten, waarbij we graag met u in gesprek blijven, zodat we verder kunnen bouwen aan de leefbaarheid van onze kernen Langenboom, Sint Hubert, Wilbertoord en Mill.