Admin Support Bergmans uit Mill biedt ZZP-ers, het MKB, particulieren, verenigingen en stichtingen betaalbare financieel administratieve en fiscale ondersteuning aan. Het bedrijf is sinds 1 januari 2015 actief en heeft 3 goede jaren achter de rug.

De afgelopen 25 jaar heeft Sylvia Bergmans-Wijnen uit Mill, eigenaar van deze onderneming, ervaring opgedaan in financiële administratie. “Na mijn opleiding als directiesecretaresse, kwam ik op een financiële administratie terecht en ik was meteen verkocht. In de avonduren ben ik opleidingen gaan volgen tot en met de opleiding SPD, wat vergelijkbaar is met HEAO (Hoger Economisch en Administratief Onderwijs). Ik heb bij verschillende soorten bedrijven en sectoren mogen rondkijken, zoals bijvoorbeeld de accountancy, de retail, de horeca, de semioverheid, de bouw en de agrarische sector. “Nog steeds doe ik dit werk met veel plezier en kan ik er erg veel voldoening uithalen.”

“Met name ZZP-ers, maar ook het MKB worden vaak geconfronteerd met hoge accountantskosten bij uitbesteding van hun financiële administratie en fiscale aangiften,” vertelt Sylvia. “In veel gevallen kan dat goedkoper. Door een minimum aan overheadkosten is mijn tarief laag. Ik bied daarvoor een breed scala boekhoudkundige en fiscale diensten aan voor een aanvaardbaar tarief. Klanten krijgen bij Admin Support Bergmans de aandacht die men nodig heeft. En ik probeer het maximale uit de administratie te halen met de fiscale beperkingen die er zijn.”

Sylvia vertelt dat veel ZZP-ers en MKB-ers denken dat zij hun jaarrekening en belastingaangiften door een accountant moeten laten opstellen, vanwege de zogenaamde controleverklaring. Sylvia: “Maar dit geldt alleen voor rechtspersonen, die middelgroot of groot zijn. Heeft men geen miljoenen op de balans staan, geen miljoenen omgezet en minder dan 50 personeelsleden in dienst, dan is men niet verplicht een accountant in de arm te nemen.”

Dus hebt u een eenmanszaak of behoort u tot het midden en klein bedrijf, dan kun je vooruit met een administratieve ondersteuning, die ook kennis heeft van belastingzaken. “Want voor veel ondernemers geldt dat zij hun werk met veel plezier doen, maar het bijhouden van hun administratie is vaak niet hun sterkste kant. Ook alle correspondentie met de Belastingdienst kost vaak tijd en energie, die men beter op een andere manier kan besteden. Mijn kracht ligt in het ondersteunen van deze ondernemers, waarbij men zelf bepaalt in welke mate de administratie uit handen gegeven wordt. Alles is in goed overleg mogelijk.”

Maar ook bij bedrijven die al administratieve ondersteuning hebben en door omstandigheden tijdelijk of op voor een langere periode met een piek te maken hebben, kan ik administratief een helpende hand bieden. “Het principe van een boekhoudprogramma is overal gelijk, dus veel inwerktijd hoef je niet kwijt te zijn. Graag werk ik en denk ik mee aan oplossingen. Ik heb ervaring met diverse softwareprogramma’s voor financiële administratie, waaronder Exact, Accountview en Powerall. Mijn kwaliteiten zijn verder onder andere mijn daadkracht, gevoel voor cijfers, verantwoordelijkheidsgevoel, persoonlijke betrokkenheid, enthousiasme en leergierigheid, Daarnaast heb ik ruime ervaring in het plannen en organiseren van activiteiten.”

Meer informatie kunt u vinden op mijn website: www.ASBergmans.nl. Of neem gerust contact op met mij via telefoonnummer 06 - 20 45 36 70 of email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..