Eind vorig jaar leek er voor de leden van gemengd koor Fioretti in Sint Hubert door het vertrek van hun dirigent een einde te komen aan jarenlang zangplezier.

Door het geringe ledenaantal was Millody, de zanggroep van de Willibrorduskerk in Mill op zoek naar versterking en zocht een koor om mee samen te gaan om het koor wat te versterken.

De twee koren werden samengevoegd en vormen met ingang van deze maand een nieuw koor met de naam Milloretti. Het koor verzorgt muzikale ondersteuning in de H. Missen in Sint Hubert en in Mill.

Zanggroep Milloretti bestaat uit 22 zangers en zangeressen en staat onder leiding van kerkmusicus en dirigent Marcel Siebers uit Cuijk. Het repertoire van Milloretti bestaat vooral uit populaire christelijke Nederlandstalige en Engelstalige liedjes en wereldse popsongs die qua thema passen in een kerkelijke viering en lekker in het gehoor liggen.

Wie ook mee wil zingen in dit gezellige nieuwe koor is van harte welkom vrijblijvend naar een repetitie te komen om sfeer te proeven.

Er wordt elke maandagavond van 19.45 uur - 21.45 uur gerepeteerd. De ene maand in het parochiecentrum in Sint Hubert de andere in de ontmoetingsruimte van de Willibrorduskerk in Mill. Nieuwe leden, vooral mannen, zijn van harte welkom!

Neem voor meer informatie contact op met:
Tonny van de Berg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0485-453751
Hannie van den Oever, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0485-451231