DFM Bloemen & Planten is inmiddels al meer dan een jaar te vinden aan de Markt 22 in Mill en steeds meer mensen weten ons te vinden. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Voor alle mensen die nieuwsgierig geworden zijn naar ons; wij zijn een gezellige bloemenwinkel die planten en bloemen aanbiedt tegen spotprijzen.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse boeketten, snijbloemen, plantenarrangementen, keramiek en diverse kamer- en perkplanten. Wellicht kent u de naam DFM Bloemen & Planten al langer, wij zijn namelijk niet de enige in de regio. DFM Bloemen & Planten bestaat inmiddels uit 14 filialen. Ons hoofdfiliaal (en de grootste) bevindt zich aan de Nieuwe Hescheweg 290 in Oss.

Rouwwerk

Een laatste bloemengroet hoeft niet extreem duur te zijn. DFM Bloemen & Planten bewijst dagelijks dat rouwwerk kwalitatief goed en toch betaalbaar kan zijn. Wij begrijpen dat rouwwerk voor personen die dicht bij je hebben gestaan helemaal naar wens moet zijn. Daarom spreken we graag persoonlijk met je door welke vorm het rouwwerk moet krijgen en welke bloemen erin mogen komen. Bij ons in de winkel hebben we ook een boek met voorbeelden, samen kunnen we dan tot de juiste keuze voor u komen.
Ben je niet in de gelegenheid om een rouwstukje persoonlijk te bestellen? Dan kun je dit ook in onze webshop bestellen.

Bruidswerk

Ook voor bruidswerk bent u bij ons aan het juiste adres! Op de mooiste dag van jouw leven vormen de bloemen een belangrijk onderdeel. Bloemen maken de trouwlocatie, trouwauto en natuurlijk de trouwfoto’s compleet. Wij van DFM Bloemen & Planten weten dat trouwen niet goedkoop is en hebben daarom een scherp geprijsd bruidsarrangement ontwikkeld. Ons bruidsarrangement bestaat uit:

  • Handgebonden bruidsboeket
  • Autostuk
  • Corsage voor de bruidegom
  • 20 gastencorsages *

Voor slechts € 150,-!

* De corsages worden geleverd met een corsagespeldje.

Op jouw dag moeten de bloemen natuurlijk compleet naar wens zijn. We spreken daarom graag persoonlijk met je door hoe jij jouw bruidswerk voor ogen ziet. Kom hiervoor langs bij ons in de winkel en neem eventueel wat foto’s mee van bruidswerken die jij mooi vindt.

Hopelijk zien we je snel in onze winkel aan de Markt 22 in Mill!

Op maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 - 18:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Webshop: http://www.dfmbloemen-planten.nl