Op 21 maart 2018 worden weer de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Een belangrijk moment waarop u uw stem kunt laten horen.

De VKP wil de inwoners van Mill, Sint Hubert, Wilbertoord en Langenboom een goed beeld geven van waar de VKP voor staat, waar wij de afgelopen vier jaar aan gewerkt hebben, wat we als VKP bereikt hebben, en wat we nog willen bereiken.

Hiervoor is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het Verkiezingsprogramma 2018-2022 van de VKP, waarin u dit alles terug kunt lezen. Uitgebreid gaan we hierbij in op belangrijke onderwerpen waarmee we te maken krijgen bij het opstellen van beleid en vervolgens het nemen van besluiten op het gebied van: jongerenzorg, ouderenzorg, ruimtelijk ontwikkeling, woningbouw, maatschappelijke en sociale zaken, veiligheid, dienstverlening (CGM) en de samenwerking in het Land van Cuijk.

Mocht u een exemplaar van het verkiezingsprogramma van de VKP willen ontvangen, neem dan contact op met een van onze kandidaten. Zij komen uit alle vier de kernen: Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord en zijn bereid u een exemplaar te doen toekomen.

Het Verkiezingsprogramma van de VKP is ook te downloaden via de site: www.vierkernenpartij.nl.

Op de foto presenteren lijsttrekkers Anne Derks en Erik van Daal het Verkiezingsprogramma 2018-2022 van de VKP: "Met hart voor de samenleving".