Het nieuw EO-programma Van harte besteedt op maandag 5 februari aandacht aan ‘Celebrate Life’, een feest dat ter ere van Dennis Verweijen op zijn 38e verjaardag werd gevierd bij de Ambianz in Zeeland. Het programma is om 17.55 uur te zien op NPO 2.

Van Harte is een programma over ‘het leven vieren’ en alles wat daarmee te maken heeft. Via een artikel in De Gelderlander kwamen ze bij Dennis’ vrouw Anke terecht met de vraag om een reportage te maken over ‘Celebrate life’. Naast Anke werden ook verschillende vrienden en familieleden van Dennis geïnterviewd en zijn beelden gemaakt van het bijzondere feest. De opbrengsten van de avond, ruim €2500, komen ten goede aan Stichting Matchis.

Tribute-avond voor Stichting Matchis

Het volgende feest voor Stichting Matchis is ook al gepland. Op 11 mei vindt de tweede tribute-avond plaats bij City Resort Mill (voorheen Fitland), waarvan €5 van ieder verkocht ticket in de voorverkoop naar Stichting Matchis gaat. Kaarten voor het concert van de coverbands Coldplace en Best of Foo zijn te koop op https://cityresort-eventsmill.nl/tribute/.