Te koop: 2 onder 1 kap woning in het centrum van Mill. Tel. 0485-452220.

Senioren Toneelclub 4in1 zoekt spullen die te maken hebben met de zee, bv; visnet, fuik, compas enz. Kunt u helpen? Da graag melden bij: Albert de Maeyer tel. 0486-431442 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Pieter vd Elzen tel. 0485-451876 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestoj Trim & Shop - Gediplomeerd honden trimster voor Sint Hubert e.o. Voor informatie of het maken van een afspraak zie www.bestoj.nl of bel 0681053919.

Zin om te (leren) schilderen met olie-, acryl- of aquarelverf voor beginners en gevorderden? Kernwoorden; individuele begeleiding, basistechnieken, kleurenleer en de beeldelementen. Instromen mogelijk op de ma- en do morgen en op de di-, en do avond. Voor meer info bel of mail vrijblijvend Elsbeth Roest 0485 451878 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gevraagd: Autofolders-autobladen-autoboeken enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06-51568300 of e-mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook wat plaatsen op het Prikbord?

Voor particulieren die wat (te koop) aan willen bieden, op zoek zijn naar wat speciaals of iemand willen feliciteren, bestaat er in De Neije Krant de rubriek Prikbord. Ook bedrijven kunnen hier hun diensten aanbieden of vacatures plaatsen. Berichtjes op dat Prikbord in De Neije Krant (huis-aan-huis krant in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord) worden ook hier online geplaatst.

  • Oproepen mogen maximaal 200 tekens bevatten inclusief spaties.
  • Kosten particulieren zonder foto € 5,-
  • Kosten particulieren met foto € 10,-
  • Kosten bedrijven zonder foto € 20,-

Mail uw prikbordberichten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..