Geert en Henk Trading in Mill is een bedrijf dat dierenverblijven, omheiningen en alle toebehoren produceert in Nederland en buitenland. Dit met name voor paarden en honden, maar ook voor andere dieren zoals voor dierentuinen.

Sinds 1 februari zijn zij te vinden aan de Parallelweg in Mill. Hier hebben zij al hun activiteiten geconcentreerd om nog efficiënter te werken en te voldoen aan een nog steeds groeiende vraag naar hun diensten en producten.

Geert Weren (29-11-1966) en Henk Nooijen (13-11-1966) vormen al zo’n 12 jaar samen het bedrijf Geert en Henk Trading in Mill. Geert: “Wij verkopen paardenboxen en hondenkennels. Daarbij alle aanverwante zaken die je nodig hebt om paarden en honden te houden, zoals omheiningen, solariums en computergestuurde trainingsmolens en tal van luxe artikelen. Maar ook dierentuinen en andere organisaties die behoefte hebben aan onze producten weten ons te vinden.”

Het bedrijf was tot 1 februari jl. te vinden aan de Achterdijk in Mill. Henk Nooijen: “Sinds 2 jaar produceren we alle stallen zelf in Nistelrode. Daar zat een bestaand constructiebedrijf dat we hebben overgenomen uit een faillissement. Om nog efficiënter te kunnen werken hebben we het pand aan de Parallelweg 4 in Mill gekocht zodat we alles onder 1 dak hebben. Showroom, voorraad en productie, alles is hier aan de Parallelweg geconcentreerd. Hier hebben we een modern pand volledig ingericht voor constructie.

Ondertussen heeft Geert en Henk Trading 20 medewerkers, leveren ze over de hele wereld materiaal en is het einde van de groei nog lang niet in zicht. Henk: “Ik werkte in de automatisering en had dus wel wat met computers en internet. De kracht van internet is de basis van het succes van ons bedrijf.” Doordat Geert en Henk de mogelijkheden van internet gebruikten, waren ze de collega’s in deze branche al snel ver voor. Geert: “We adverteren nooit. We staan wel op vele internationale beurzen maar verder krijgen we onze klanten via mond tot mond reclame en doordat we goed vindbaar zijn op internet.” Hierdoor nam de vraag toe maar ook het assortiment. “We hebben zowel de gewone particulier als klant maar ook de professionele stallen kopen bij ons in.”

Wereldwijd leveren de geboren en getogen Millenaren hun producten. “Frankrijk, Duitsland, Noorwegen maar ook Curaçao, Canada en zelfs Nieuw-Zeeland,” somt Geert op. “Speciaal was ook een levering aan de Sultan van Oman. Daar zijn we ook zelf de spullen op gaan bouwen.”

Zie voor alle informatie en een overzicht van diensten en producten ook www.geertenhenk.nl.