Op de oproep om kandidaten aan te melden voor een Valentijnboeket kregen Bianka en Ralf Berends van Berends Bloemsierkunst in Mill heel wat aanmeldingen binnen. Uit alle reacties werden er 2 getrokken.

Op woensdag 14 februari werden Bianca Olivier uit Mill en Jürgen en Susanne Arts uit Sint Hubert verrast met een prachtige bos bloemen.
Bianca Olivier heeft hét VALENTIJNBOEKET ontvangen. De fleurige verrassing is haar absoluut gegund en kijkend naar de aanvragen waarin haar activiteiten staan wel verdiend!
Bianca is voorzitter van de oudervereniging op Basisschool de LenS, waar ze veel tijd in steekt bij het vergaderen, en organiseren van verschillende activiteiten op school.
Verder is Bianca ook actief voor buurtvereniging de Vilheide. Waar ze in de KKA zit. Dit is de tak die alles regelt voor de kinderactiviteiten. Daar steekt ze veel tijd in voor het regelen en organiseren van de activiteiten voor de kinderen.
Ook is ze heel actief bij de Foekepot... en natuurlijk het moeder zijn en huishouden doen gaat dan gewoon door.

Een ander VALENTIJNBOEKET ging naar Jürgen en Susanne Arts in Sint Hubert. Zij doen veel binnen de gemeenschap van Sint Hubert. Carnaval, en o.a. St. Hubert op zn Best, Staan voor iedereen klaar is ook opgemerkt. En waardering van mensen voor de zorg van hun autistische zoon. Erg zwaar maar ze doen het met veel liefde.