Sinds enkele weken ben ik de nieuwe kantoor medewerker van het Vrijwilligerspunt Mill. Ik ben René van Leenen, 44 jaar en getrouwd. Een paar maanden geleden zijn wij verhuisd naar het mooie Mill.

Nu de verf van ons droompaleis droog is, werd het tijd om mijn nieuwe gemeente beter te leren kennen. Het sociale karakter van Mill sprak me meteen erg aan, dus ging ik op zoek naar vrijwilligerswerk. Via de internetsite van Sociom stuitte ik op een vacature op het Vrijwilligerspunt.

Het bleek een schot in de roos. Door het werken met vrijwilligers en organisaties leer ik de sociale kaart van Mill e.o. kennen. Van de gepensioneerde man die als vrijwillige chauffeur aan de slag wil, via de herintredende huisvrouw die graag iets wil betekenen voor de oudere inwoners van de gemeente, tot de welzijnsorganisatie die zich inzet voor hulpbehoevenden.
Er is altijd vraag naar vrijwilligers.

Via de link http://www.sociom.nl/vrijwilligerspunt/vacaturebank kunt u een kijkje nemen in de vacaturebank van het Vrijwilligerspunt, waarin de actuele vacatures te vinden zijn. Bij het Vrijwilligerspunt kunt u terecht met vragen over vrijwilligerswerk of kunnen we samen met u kijken welk vrijwilligerswerk het beste bij u past. Ook kunt u zich bij het Vrijwilligerspunt aanmelden als u als organisatie op zoek bent naar vrijwilligers.

Het Vrijwilligerspunt Mill vindt u op de eerste verdieping van cultureel centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3 te Mill. Het Vrijwilligerspunt Mill is geopend op woensdag van 14:00 tot 16:00 uur. Telefonisch bereikbaar via 0485-700500

Op de internetsite van Sociom (http://www.sociom.nl/vrijwilligerspunt/stel-je-vragen-bij-vrijwilligerspunt) vindt u adressen, telefoonnummers, e-mailadressen en openingstijden van alle Vrijwilligerspunten in het Land van Cuijk. U bent van harte welkom op één van onze locaties.

Voor vragen of advies betreffende de vrijwilligers- bestuur verzekering, uw organisatie, uw vrijwilligers, scholing, etc. kunt u terecht bij de coördinator van het Vrijwilligerspunt Mill: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..