Een stukje geschiedenis: In 1990 zijn wij in Mill begonnen met onze eigen bakkerij en bakkerswinkel. In 1993, 25 jaar geleden dus, zijn we toegetreden tot Het Echte Bakkersgilde.

Door hard werken, gedrevenheid en vakmanschap is ons bedrijf na al die jaren uitgegroeid tot een bloeiende bakkerij en winkel waar we trots op kunnen zijn.

Ons 25 jarig lidmaatschap van het Gilde dit jaar is reden voor een klein feestje.

Waar we ook enorm trots op zijn is dat we ons al weer voor de twaalfde keer beste Echte Bakker van de regio Nijmegen mogen noemen. Een bewijs van de constante hoge kwaliteit die wij leveren.

Specialiteiten: We hebben diverse specialiteiten waar we bijzonder trots op zijn. Twee daarvan zijn het worstenbroodje en de kaneelcake. Onze worstenbroodjes worden ambachtelijk gemaakt met gehakt dat volgens eigen recept op smaak wordt gebracht. Onze kaneelcake wordt bereid met echte roomboter en is rijkelijk gevuld met krokante kaneelsuiker.

Erkend gilde lid: en dat proef je: Het lidmaatschap vereist dat het bedrijf voldoet aan alle strenge eisen die het Gilde stelt op het gebied van productkwaliteit en winkeluitstraling.
De brood en banketproducten worden het hele jaar door gekeurd. Ook de winkels worden ieder jaar beoordeeld.

Echte Bakkers zijn vaklieden in hart en nieren en hebben hun ambacht hoog in het vaandel staan. Ze inspireren elkaar door ervaringen, recepturen en vakkennis met elkaar uit te wisselen. Allemaal hebben zij een eigen bakkerij waar ze alle producten zelf maken. Hierbij hebben ze alle vrijheid om hun eigen ideeën en smaak tot uiting te laten komen. Dit maakt dat geen enkele Echte Bakker hetzelfde is.

Na 25 jaar kijken we tevreden terug en gretig vooruit. We gaan volop door met het maken van lekkere producten. In de week van 27 februari t/m 3 maart willen we ons 25 jarig jubileum samen met u vieren! Let op de folder in uw brievenbus aankomend weekend.

Kom naar de winkel en profiteer van een hele feestelijke aanbieding.

Maarten en Willemien Manders