Gratis af te halen in Mill: ruige mest of dikke koemest voor in uw (moes)tuin. Bel 06-34517333.

Ruimte te huur: Ben jij een ZZP-er in de dienstverlenende sector en ben je op zoek naar een werkruimte? LOGOPEDIE MILL en LeerJeWijzer, hebben in hun pand aan Hoogstraat 18a in Mill, nog twee werkruimtes voor verhuur beschikbaar. Bovenverdieping ruim 22 m. Benedenverdieping ruim 20 m. Tel. 06-22545479.

Senioren Toneelclub 4in1 zoekt spullen die te maken hebben met de zee, bv; visnet, fuik, compas enz. Kunt u helpen? Da graag melden bij:
Albert de Maeyer tel. 0486-431442 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pieter vd Elzen tel. 0485-451876 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemen aan de stoepverkoop op zondag 6 mei in de gemeente Mill en Sint Hubert? Aanmelden via tel. 0485-325634 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zie www.beleefhetinmill.nl

Bestoj Trim & Shop - Gediplomeerd honden trimster voor Sint Hubert e.o. Voor informatie of het maken van een afspraak zie www.bestoj.nl of bel 0681053919.

Gevraagd: Autofolders-autobladen-autoboeken enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06-51568300 of e-mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook wat plaatsen op het Prikbord?

Voor particulieren die wat (te koop) aan willen bieden, op zoek zijn naar wat speciaals of iemand willen feliciteren, bestaat er in De Neije Krant de rubriek Prikbord. Ook bedrijven kunnen hier hun diensten aanbieden of vacatures plaatsen. Berichtjes op dat Prikbord in De Neije Krant (huis-aan-huis krant in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord) worden ook hier online geplaatst.

  • Oproepen mogen maximaal 200 tekens bevatten inclusief spaties.
  • Kosten particulieren zonder foto € 5,-
  • Kosten particulieren met foto € 10,-
  • Kosten bedrijven zonder foto € 20,-

Mail uw prikbordberichten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..