Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Zo zal de hobby groep Reparatie Centrum van het SHC zaterdag 10 maart van 10.30 - 12.30 uur actief zijn. Vrijwilligers (specialisten) zijn bereid om een kleine klus (10-15 minuten) op locatie te doen. Noodzakelijke materialen moet zelf voor gezorgd worden. Mocht u stukken hebben in huis, rondom uw woning laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat mogelijk is. Aanmelden vooraf is wel noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In die uren zijn er ook vrijwilligers aanwezig op ons centrum (Hoogstraat 17), voor kleine klussen.

We kunnen veel, alleen niet alles: Naaimachine staat klaar voor textiel problemen- las apparaat voor metaal problemen, houtbewerking machines voor zagen/boren enz. En niet te vergeten elektro deskundigen voor de huishoudelijke apparaten enz.

Kosten? Nee, alles is gratis. Garantie vooraf wordt niet gegeven. Voor meer informatie even bellen naar Cris Kuppen T: 06.83551775.Zie verder www.seniorenhobbycentrum.nl.