Op zaterdag 10 maart vertrokken 4 personen van de kerngroep Zorg & Welzijn Wilbertoord richting Oss om in het kantoor van ING hun cheque in ontvangst te gaan nemen.

De stemmen voor Zorg & Welzijn waren goed voor een 2e plaats en een bedrag van drie duizend euro.

In oktober 2017 schreef Zorg & Welzijn Wilbertoord zich in voor een bijdrage van het ING donatie fonds. Begin januari 2018 werd bekend dat Zorg & Welzijn Wilbertoord, die onder de vlag van Vereniging Wilbertoord draait, genomineerd was voor het donatie fonds van ING 'helpnederlandvooruit'.

Daarna volgde een stemronde van 22 januari tot en met 11 februari en met man en macht werd er gestemd op de enige genomineerde vereniging in het Land van Cuijk. Halverwege de stemronde kreeg de vereniging een tussenstand van het ING donatie fonds; Zorg & Welzijn stond op de 2e plaats.

Op zaterdag 10 maart mochten 4 personen van de kerngroep Zorg & Welzijn Wilbertoord de cheque in ontvangst gaan nemen in het kantoor van de ING te Oss. Uit het donatie fonds van ING 'helpnederlandvooruit' heeft Zorg & Welzijn, op een 2e plaats, het mooie bedrag van 3.000 euro mogen ontvangen.

Zorg & Welzijn bedankt ING, maar ook bedanken zij iedereen die gestemd heeft op Zorg & Welzijn Wilbertoord.