Iedereen kan zich door omstandigheden in een kwetsbare positie bevinden. Als problemen zich opstapelen, kan de wwz-coördinator (wonen-welzijn en zorg) ondersteuning bieden en informatie en advies geven over onderwerpen als wonen, welzijn, zorg, en financiële regelingen.

De wwz-coördinator is gratis en onafhankelijk.

Zelfredzaamheid, eigen regie en verantwoordelijkheid zijn het uitgangspunt. Het doel is het bevorderen van het zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

De wwz-coördinator kent de weg

De wwz-coördinator kent de weg en werkt samen met andere deskundigen in de regio zoals huisartsen, wijkverpleegkundigen, consulenten van MEE en woningcorporaties, ouderenverpleegkundigen, SWOM en hun vrijwillige ouderenadviseurs. Er is samenwerking binnen het Sociale kern Team Mill.

Hét aanspreekpunt bij al uw vragen over wonen, welzijn en zorg

De wwz-coördinator vraagt hoe het met u gaat en hoe u uw situatie ervaart. We gaan met u in gesprek over uw lichamelijke gezondheid, misschien heeft u medische zorg nodig. Maar ook over hoe u zich voelt en of u zich voldoende kunt redden in uw dagelijkse bezigheden. Is het bijvoorbeeld fijn als iemand u helpt bij het bijhouden van uw financiën? Heeft u naar uw mening voldoende contact met familie en vrienden om u hee,? Lukt het u om allerlei dagelijkse dingen te doen, zoals een kopje koffie zetten? Bent u tevreden over uw levenssituatie? Hierover gaan wij dan graag met u in gesprek.

De wwz-coördinator wil u graag goed leren kennen om u goed van dienst te kunnen zijn, om u weer verder op weg te helpen passend bij úw situatie.

Stap 1
Wilt u graag contact met de wwz coördinator van onze gemeente, dan is een telefoontje of e-mail voldoende.

Stap 2
De wwz coördinator neemt contact met u op en maakt een afspraak met u, bij u thuis.

Stap 3
In dit gesprek brengt zij samen met u uw persoonlijke situatie met uw wensen en mogelijkheden in kaart.

Stap 4
Samen zoeken we naar een passend antwoord op uw vraag in uw situatie.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sociom Tel: 0485-700500 mobiel:06-51058142
Kantoor Sociom Mill:
Myllesweerd 1e verdieping. Kerkstraat 3 te Mill