Foto: Toon Willems

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de klucht ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’. Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur.

Kaartjes zijn vanaf 19 maart 2018 te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 8,00 per stuk. Er zijn 100 kaartjes per avond beschikbaar en vol is vol.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor.

Mariëtte Peters loopt ook al wat jaartjes mee bij toneelvereniging Miamtoca. Naast het spelen van diverse rollen in de loop der jaren is ze actief als begeleidster, samen met Astrid Vlaar en Marieke Theunissen, bij de jeugd van Miamtoca. En soms ‘pikt’ ze daar ook nog een klein rolletje mee. In ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ is ze Mevrouw Bradman, de vrouw van Dr. Bradman. Na deelname aan de seance, is ze erg onder de indruk van Madama Arcati, het zelfbenoemde medium. Ze probeert in het tweede bezoek meer duidelijkheid te krijgen wat er nu werkelijk gebeurd is. Ze verlaat echter niet veel wijzer het huis.

Toneelvereniging Miamtoca bestaat sinds 1972 en tweemaal per jaar kunt u genieten van een productie: een door volwassenen en een door de jeugd. De voorstellingen vinden over het algemeen in Cultureel Centrum Myllesweerd plaats. Dit jaar wijkt de jeugd uit naar Kasteel Tongelaar om daar maar liefst zes voorstellingen te geven in het Pinksterweekend.