De meeste mensen kennen de Wellnessboot in Mill van een dagje ontspannen in één van de baden en sauna’s. Echter kun je bij het beautycentrum van de Wellnessboot ook terecht voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages, zonder gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten.

Ze zijn zelfs gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging; ofwel anti-aging. De specialistes werken volgens de laatste behandelmethoden en met de nieuwste apparatuur en technologieën die tot doel hebben de huid te verbeteren en te verjongen.

Huidveroudering wordt veroorzaakt door meerdere factoren. Een groot deel van deze factoren hebben wij zelf in de hand: stress, weinig slapen, slechte voeding en roken. Maar helaas is huidveroudering voor een deel ook een onontkoombaar proces die start na het 25ste levensjaar.

Huidproblemen die ontstaan door huidveroudering zijn rimpels, huidverslapping, pigment/ouderdomsvlekken, grote poriën, littekens en couperose.

Gelukkig kunnen we het proces van huidveroudering vertragen door de juiste behandelingen en technieken te gebruiken. Eén daarvan is de Beauty Angel ELT. Deze nieuwe lichttechnologie, welke verkrijgbaar is bij de Wellnessboot, stimuleert de productie van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. De Beauty Angel maakt gebruik van rood licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Directe resultaten:

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Meer lichtintensiteit voor de huid
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning

Resultaten op lange termijn, in kuurverband:

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Deze ELT collageenlichtbehandeling is voor alle huidtypen geschikt. De behandeling is los te boeken of in kuurverband(aanbevolen).

Nieuwsgierig naar deze innovatieve lichtbehandeling of één van de andere anti-aging behandelingen? Wil je weten of deze behandeling aansluit bij jouw wensen en huidprobleem? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke huidanalyse. Hierna kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor je samenstellen, waarmee we het beste resultaat kunnen behalen.

Neem contact op met het beautycentrum van de Wellnessboot: 0485-471717.