Pedicure aan huis, complete behandeling € 15,-. Bel Marion: 06 - 82 68 41 39.

Op dinsdagavond 10 april a.s. wordt er bij Nia Domo St. Agathaplein 6 te Boekel wederom een grote baby- en kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden. In totaal zijn er zo'n 100 kramen met 2e hands spullen. De openingstijden zijn van 20.00-22.00 uur. Voor meer informatie:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis af te halen in Mill: ruige mest of dikke koemest voor in uw (moes)tuin. Bel 06-34517333.

Deelnemen aan de stoepverkoop op zondag 6 mei in de gemeente Mill en Sint Hubert? Aanmelden via tel. 0485-325634 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zie www.beleefhetinmill.nl

Bestoj Trim & Shop - Gediplomeerd honden trimster voor Sint Hubert e.o. Voor informatie of het maken van een afspraak zie www.bestoj.nl of bel 0681053919.

Gevraagd: Autofolders-autobladen-autoboeken enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06-51568300 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook wat plaatsen op het Prikbord?

Voor particulieren die wat (te koop) aan willen bieden, op zoek zijn naar wat speciaals of iemand willen feliciteren, bestaat er in De Neije Krant de rubriek Prikbord. Ook bedrijven kunnen hier hun diensten aanbieden of vacatures plaatsen. Berichtjes op dat Prikbord in De Neije Krant (huis-aan-huis krant in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord) worden ook hier online geplaatst.

  • Oproepen mogen maximaal 200 tekens bevatten inclusief spaties.
  • Kosten particulieren zonder foto € 5,-
  • Kosten particulieren met foto € 10,-
  • Kosten bedrijven zonder foto € 20,-

Mail uw prikbordberichten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..