“Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten en producten”

Het bedrijf Denli B.V. in Mill is opgericht in 2017. Maar heeft door de jaren heen al heel wat kennis en ervaring opgedaan voor het leveren van een grote diversiteit aan diensten voor de grond- weg en waterbouw. Dit voor zowel bedrijven als particulieren.

Persoonlijke benadering

“Persoonlijke benadering, dat is de basis van ons bedrijf,” vertelt Dennis Verstegen. Samen met Koen Verhagen vormt hij de directie van Denli in Mill. “Vanuit die persoonlijke benadering onderhouden wij de goede contacten en bouwen iedere dag aan onze relaties. Innovatie staat hierbij hoog in het vaandel en wij werken vanuit het principe dat problemen niet bestaan maar juist de kans geven tot nieuwe uitdagingen, oplossingen en mogelijkheden.”

Veelzijdig

De diensten die Denli biedt zijn veelzijdig. Koen: “Zo voeren wij sloopprojecten in eigen beheer uit waarbij wij tevens de eventueel vooraf benodigde (asbest)saneringen aan kunnen bieden. Mede door onze duurzame samenwerkingen met betrouwbare partnerbedrijven hebben wij de mogelijkheid complete pakketten aan te bieden waardoor wij de klant in zijn geheel kunnen ontzorgen.” Of dit nu gaat om een vergunningsaanvraag, technische ondersteuning, de gehele begeleiding en afhandeling of andere specifieke werkzaamheden en/of diensten, Denli heeft het in huis.

Klanten

Denli heeft een breed Skala aan diensten en producten en daarom ook een breed klantenbestand. Een daarvan zijn bijvoorbeeld de Waterschappen. Het project ´de Peelse Loop´ (bovenloop) is hier een mooi voorbeeld van. Het projectgebied is gelegen in Gemert en betreft een beek die is verbreedt, verontdiept en weer is aangelegd zodat deze gaat meanderen. “Dit hebben we samen met M.J.van Uijtert & Zn. uit Hedel gerealiseerd en na de oplevering van 8 maart 2018, is het zeker de moeite waard voor een mooie wandeling.” Maar ook in het dierenpark Zie-zoo in Volkel is Denli vaak aan het werk. “We leveren hier materialen, maar ook verzorgden we het straatwerk rond het nieuwe Amerika-verblijf. Overigens is dit ook een mooi uitje voor het hele gezin.”

Particulieren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Denli terecht voor o.a. zand en grind, diverse puingranulaten, kalksteensplit, Lava, etc. Zelf afhalen in Mill of juist thuis laten bezorgen, alles is mogelijk. Check voor mogelijkheden en tarieven ook de website.

Overzicht diensten en producten

  • Levering van bouwstoffen zoals zand en grind, puingranulaat, kalksteensplit, Lava, en vele andere materialen, los gestort of levering in Big-Bag is beide mogelijk.
  • Grondwerk zoals grondverzet, riool- en leidingwerk, cultuurtechniek, bodemsaneringen.
  • Sloopwerken zoals het strippen van gebouwen, renovatiesloop, precisiesloop en eventueel benodigde asbestsanering.
  • Straatwerk zoals het aanleggen van bedrijfsterreinen, terrassen, inritten, parkeerplaatsen en sierbestratingen.
  • Transport van containers en andere transporten.
  • Verhuur van vakkundig personeel, containers, materieel inclusief bediening en diverse andere materialen.

Contact

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Dennis Verstegen en Koen Verhagen
Denli B.V.
v.d. Bogaardweg 34
5451 HM Mill
Tel. 0485-712060
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I. www.denli.eu