Inwoners van het Land van Cuijk en Boekel kunnen bijna alle afvalsoorten gescheiden aanbieden. Daarvoor hebben we de milieustraat en groenstraat in Haps en zeven minimilieustraten.

Gratis, makkelijk, snel en verantwoord

Veel recyclebare afvalsoorten, zoals metalen en oud ijzer, elektrische apparaten en oud papier, kunt u gratis aanbieden. De milieustraat in Haps behoort tot één van de best ingerichte milieustraten in Nederland; qua veiligheid, maar ook qua doorstroom van het verkeer en gebruiksgemak. De milieustraat en groenstraat in Haps vindt u op Beijersbos 1 en zijn op maandag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 16.30 en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur open. U bent van harte welkom!

Inwoners van de gemeente Cuijk kunnen daarnaast ook terecht op de minimilieustraat aan de Simon Homburgstraat in Cuijk. Daar kunt u grof tuinafval, hout (klasse A en B), hard puin, luiers en metalen en oud ijzer aanbieden. De vierde zaterdag van de maand kunt u ook klein chemisch afval en kleine elektrische apparaten inleveren. De minimilieustraat is op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Alle informatie over de milieustraten vindt u op www.afvalaanbieden.nl/milieustraten.

Aan huis laten ophalen

Een aantal afvalsoorten kunt u aan huis laten ophalen door Stichting Actief. U belt hiervoor met Stichting Actief en maakt een afspraak via 0485 - 339 090. Bruikbaar meubilair komen ze gratis ophalen. Voor koel- en vrieskasten betaalt u € 11,- per apparaat. Om metalen en oud ijzer, grof tuinafval, A en B hout, elektrische en elektronische apparaten, niet bruikbaar meubilair en overig grof afval aan huis te laten ophalen betaalt u € 13,- per ½ m3.

Voor meer informatie

Bekijk onze website: www.afvalaanbieden.nl
Download onze AfvalApp: www.deafvalapp.nl
Stuur ons een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op Twitter: @BCA_LvCB
Bel onze Afvalinfolijn: (0485) 338 352