Bij Vrijwilligerspunt Sociom kunt u terecht voor het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk. Vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van vacatures voor vrijwilligerswerk.

Onze medewerkers staan u ter zijde met de selectie van een gepaste vrijwilliger wat u erg veel werk kan schelen. Ook is er de mogelijkheid dat een bijzondere vrijwilliger voor bepaalde tijd gecoacht wordt door een van onze deskundige coaches.

Heeft uw non-profit organisatie graag eerst een gesprek over vrijwilligerswerk, coaching of heeft u een andere vraag over uw vereniging of stichting neem dan contact op met de coördinator van het Vrijwilligerspunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligerspunt Sociom is in de gemeente Mill op zoek naar vrijwilligers voor:

Bibliotheekvrijwilligers voor de bibliotheek in Mill

Voor Biblioplus zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de bibliotheek in Mill. De bibliotheek bevindt zich op de kelderverdieping van cultureel centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
Werken in de Bibliotheek is leuk en uitdagend. De medewerkers van de bibliotheek zetten zich iedere dag weer in om de klanten zo goed mogelijk te adviseren met leesadviezen en proberen aan te sluiten bij andere informatiebehoeftes. Als je vrijwilliger wordt bij BiblioPlus, kun je rekenen op:

  • Een plezierige en inspirerende werkomgeving, die helemaal gericht is op kennis en ontwikkeling.
  • Een vrijwilligersovereenkomst met duidelijke voorwaarden.
  • Scholing (naar behoefte) en begeleiding van een professionele bibliotheekmedewerker.
  • Gratis bibliotheeklidmaatschap.
  • Eindejaar attentie.
  • Gratis toegang tot activiteiten die BiblioPlus organiseert (op basis van inschrijving en beschikbaarheid).

Gastvrouw/gastheer restaurant / recreatiezaal zorgcentrum Aldenhorst

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers ter ondersteuning van de medewerkers van het restaurant van zorgcentrum Aldenhorst. We zoeken mensen die graag zorgen voor een gezellige sfeer, een vriendelijk gesprek met de bewoners willen aangaan en ondersteuning willen helpen bij het serveren van de warme maaltijd tussen de middag of het serveren van koffie, thee of frisdrank.

Een maatje voor bewoners van Stichting De Ladder

Voor Stichting De Ladder zijn we op zoek naar maatjes voor hun bewoners. Stichting De Ladder is een kleinschalige woonvorm in Mill met dagbesteding voor jong volwassenen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.
Als maatje doe je leuke dingen met de bewoners, zoals een spelletje of een stukje wandelen. Je bouwt samen een vertrouwensband op en wordt daarmee een echt maatje van elkaar. Een paar steekwoorden die voor jou als maatje van toepassing zijn: je bent geduldig, enthousiast, discreet en betrouwbaar. Daarnaast heb je affiniteit met jong volwassenen met een verstandelijke en een lichamelijke beperking.

Bestuursleden en communicatie/PR-medewerkers

Voor het bestuur van het platform gehandicapten zoeken we nieuwe bestuursleden. De belangrijkste taak van deze organisatie is het behartigen van de belangen van mensen met een beperking. Als bestuurslid bent u actief in een van de werkgroepen: de werkgroep “PR en communicatie” en de werkgroep “bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid”.
Enige bestuurlijke ervaring is gewenst, evenals affiniteit met mensen met een beperking. U hoeft echter zelf geen beperking te hebben om bestuurslid te worden; wij roepen juist mensen op zonder beperking.

Hebt u een leuke vacature gevonden in de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Sociom? Of wilt u reageren op bovenstaande. Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt voor een eerste kennismaking en meer informatie. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt bij de vereniging of stichting.
Onze gastheer René heet u van harte welkom op het Vrijwilligerspunt Mill, gevestigd in Myllesweerd, 1e verdieping, op woensdag van 14.00 - 16.00 uur.
Telefoon: 0485-700500.
Het Vrijwilligerspunt Mill is tijdens de schoolvakanties gesloten.
We zijn wel per mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer vacatures en informatie vindt u op onze website: www.sociom.nl.