De LZC (Langenboomse Zorg Centraal) heeft een aantal diensten en activiteiten voor de inwoners van Langenboom.

Zo is er b.v. wekelijks d’n Inloop, op donderdagmiddag, waar iedereen welkom is en dan samen kunnen buurten of een kaartje leggen. Ook is er dan computerhulp voor vragen over gebruik van computer, laptop, telefoon.

Hebt u ook zin om keertje naar de inloop te komen? Maar hoe er moet komen is een probleem. Bel even naar Thea kersten tel: 06-41669728 en wij regelen dat u opgehaald wordt.

Een drietal activiteiten willen we hier apart aangeven omdat die nu op korte termijn plaatsvinden.

Lentemaaltijd 31 mei

We hebben afgelopen jaar elk seizoen een seizoensmaaltijd georganiseerd in d'n Inloop. Voor deze maaltijden was elke keer veel belangstelling. Zelfs zoveel dat we de laatste keer mensen teleur hebben moeten stellen. Want vol is vol. Door de beperkte ruimte in de keuken en de ruimte in d'n Inloop kunnen we maar 32 mensen ontvangen. Op donderdag 31 mei van 16.00 tot 19.00 uur kunt u weer aanschuiven voor een overheerlijke lentemaaltijd. De kosten bedragen voor leden van LZC € 7,50 inclusief 1 consumptie. Voor niet leden zijn de kosten € 9,50 incl. een consumptie. U moet zich voor deze lentemaaltijd wel aanmelden. Dit kan op donderdagmiddag als d'n Inloop open is. U kunt daar ook meteen betalen. Na 17 mei kunt u zich ook nog opgeven bij Marco en Mieke Verstegen, telefoon 431636. Het menu wordt samengesteld door Marco Verstegen en Toos Verstegen-Reinen. We verwachten wederom een hoge opkomst! Dus denk er aan vol is vol.

Kinderen van groep 8 bezoeken op maandag 4 juni d'n Inloop

Op maandagmorgen 4 juni komen de kinderen van groep 8 naar d'n Inloop. Deze groep is druk bezig met het instuderen van de musical die elk jaar op het einde van het schooljaar door de schoolverlaters van 't Stekske wordt opgevoerd. Ook benieuwd welke musical het dit jaar is geworden? Kom dan op maandagmorgen 4 juni naar d'n Inloop voor een gezellige morgen samen met de musicalsterren van groep 8. Let op de posters die overal hangen en door de leerlingen zelf gemaakt zijn voor deze leuke morgen samen met u!

Mantelzorg

Dit is een van de diensten die door de LZC wordt aangeboden. We hebben nu een groep Mantelzorgers die op uitnodiging bij elkaar komen. We gaan samen met hun in gesprek over hun wensen, problemen en we nodigen dan ook deskundige uit om ons te ondersteunen.

De volgende bijeenkomst is op maandag morgen 11 juni in d’n Inloop van 10.00 uur tot 12.00 uur. Heb je interesse ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je bellen met Herman Wijdeven 06-10800378.