Net als alle voorgaande jaren kunnen deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse uit de gemeente Mill en Sint Hubert weer een gratis shirt bestellen bij Stichting Activiteiten Mill (SAM).

Samen met De Neije Krant en Ontdek Mill stellen zij deze shirts namelijk ook dit jaar weer beschikbaar. Zo zijn inwoners uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord weer goed herkenbaar tijdens deze 102e Nijmeegse Vierdaagse. Op verzoek van diverse wandelaars is gekozen dit jaar voor kwalitatief prima poloshirts en de kleur is rood/paars. Bestellen kan nog tot aanstaande vrijdag 1 juni.

Deelnemers

Dit jaar lopen er 112 inwoners uit onze gemeente mee. Dat zijn uit:

  • Mill: 59 deelnemers, 34 mannen en 25 vrouwen;
  • Langenboom: 24 deelnemers, 13 mannen en 11 vrouwen;
  • Sint Hubert: 18 deelnemers, 9 mannen en 9 vrouwen;
  • Wilbertoord: 11 deelnemers, 3 mannen en 8 vrouwen;

Bestellen

Het bestellen van een shirt kan tot 1 juni. Er zijn dames- en herenmodellen in de maten S, M, L en XL en de herenshirts ook nog in XXL. De ervaring leert dat de shirts meestal net iets kleiner uitvallen, dus geef de juiste maat door. Dit kan door een mailtje te sturen met naam, adres en maat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch kan dat via Corné Kremers (voorzitter SAM en redacteur De Neije Krant) op tel. 0485-325634.

Uitreiking

Op vrijdagavond 6 juli worden de shirts mede door Burgemeester Antoine Walraven officieel uitgereikt. Dit om 19.00 uur tijdens een gezellige avond op het Zotte Zomer Festival in het Landschapspark in Mill. Ook niet-deelnemers aan de Vierdaagse zijn uiteraard welkom. Bent u als deelnemer niet in de gelegenheid bij deze uitreiking aanwezig te zijn, dan kunt u het shirt op een later moment ophalen.