Op vrijdag 18 mei was het weer ‘asperges eten’ bij ’t Centrum. De belangstelling was dit jaar zo groot, dat we helaas verschillende mensen hebben moeten teleurstellen!

Eigenlijk was de limiet 36 personen, maar in overleg met Francien mochten er toch nog 5 extra aanschuiven! De kwaliteit van ’t Centrum en de traditie was inmiddels ook doorgedrongen bij Langenboom en Sint Hubert!

Er werd begonnen met heerlijke aspergesoep. Daarna volgde overheerlijke asperges met eierpannekoekjes en ham. Er werd steeds aangevuld zodat men niets te kort kwam. Gewoonlijk wordt er afgesloten met een kopje koffie, maar nu met een geringe bijbetaling, was er ijs met warme kersen en slagroom! Tussendoor vertelde Fien Vugts een heel oud verhaal. Een verhaal over “De belevenissen van Sjefke” uit de tijd, dat Fien haar vader nog een klein jongetje was. Dit stond in een boek van de zilveren bruiloft van Fien haar ouders. Het was een prachtig verhaal waar iedereen van heeft genoten. Dergelijke spontane optredens maken ‘het asperge eten’ steeds gezelliger en tot een groter feest.

Iedereen heeft genoten van de asperges en de avond. Een compliment aan Sjaak en Francien, die deze avond zo goed verzorgd hebben!