Meer dan voorheen blijken jonge mensen te willen overstappen naar een andere bank. Een bank die de taal van gewone mensen spreekt, waar je kunt binnen lopen én waar je ook eenvoudig online kunt bankieren.

Iedereen die de komende tijd overstapt naar de RegioBank in Mill ontvangt 2 toegangskaarten cadeau voor het Mill at the Park Festival (23 en 24 juni) in Mill. Voor jou en je vriend(in) gratis toegang!

Pedro van Klomp Advies - RegioBank Mill legt het uit: “Wij zetten deze actie op in samenwerking met Mill at the Park, omdat wij dit locale initiatief willen ondersteunen. Bovendien is overstappen heel eenvoudig met de overstapservice. Wie nu een betaal- en spaarrekening opent in combinatie met de overstapservice, krijgt 2 toegangskaarten voor het gezellig muziek festival: Mill at the Park cadeau. Deze actie loopt tot en met 22 juni 2018.”

Overstapservice

Door de speciale Overstapservice worden bedrijven en organisaties die automatisch geld van je rekening afschrijven geïnformeerd dat je een nieuwe betaalrekening hebt bij RegioBank. Daar hoeft je dus niets aan te doen. Incasso’s van bijvoorbeeld je telefoonabonnementen, maar ook de premies voor de zorgverzekering lopen hierdoor naadloos over naar het nieuwe Regiobank rekeningnummer. Je oude rekening wordt naar verloop van tijd automatisch opgezegd. Je bent overgestapt.

RegioBank voor jong en oud

“De afgelopen jaren heeft de RegioBank het digitaal bankieren enorm ontwikkeld. Internet bankieren, mobiel bankieren en contactloos betalen wordt in het standaard pakket aangeboden. Bovendien beoordelen klanten onze Mobiel Banieren app met een 8,8!”, alsdus Wendy van Wijchen van de RegioBank in Mill.

Derk Hubers verteld: “Het hebben van eigen spaargeld om een huis te kunnen kopen is steeds belangrijker geworden. De RegioBank biedt een spaarrekening met extra hoge rente voor diegene die willen sparen voor een eigen huis”. Robin Hendriks is sinds kort werkzaam bij RegioBank Mill. Robin deelt haar ervaring: “Ondanks de online mogelijkheden kunnen klanten gewoon binnenlopen. Dat hoeft niet via een afspraak. Zo heeft u het gemak van de digitale wereld en de persoonlijke service binnen één bank.”

Meer weten? Check dan ook www.klomp-advies.nl en voor Mill at the Park kun je terecht op www.millatthepark.nl.