Vanaf september vorig jaar werd vanuit een tijdelijk pand gewerkt, maar sinds april 2018 is Verweijen ICT weer te vinden aan de haar vertrouwde Wanroijseweg in Mill.

Maar dan wel in een gloednieuw pand dat de professionalisering nog eens benadrukt. Want de Millse automatiseerder ziet zichzelf namelijk óók als kennishuis. Het nieuwe bedrijfspand bezit hoogst efficiënte werkplekken, naast een eigen demoruimte en trainings- en spreekruimtes.

Behalve de genoemde professionalisering kende Verweijen ICT de afgelopen jaren ook een fikse groei. “Wij willen ICT bij onze opdrachtgevers naar een nog hoger plan tillen. Dus om de groei op te vangen, klanten op kantoor te kunnen ontvangen en de dienstverlening verder te optimaliseren, was een groter onderkomen nodig dat de medewerkers én klanten van alle gemakken voorziet”, legt directeur-eigenaar Tom Verweijen uit.

Opening in november

De keuze om in Mill te blijven was snel gemaakt. “Laagdrempeligheid is onze kracht. En dit is het middelpunt van waar onze klanten zich bevinden: grofweg in een straal van dertig kilometer rondom Mill.” Het nieuwe gebouw kent grote raampartijen, antracietkleurige kozijnen en imposante houten deuren. Het zorgt voor een strakke, moderne en uitnodigende look.

De officiële opening is in november. “De zomermaanden zijn niet aantrekkelijk voor een dergelijk event, want we willen natuurlijk niet dat de helft van de genodigden met vakantie is. Bovendien nemen we graag de tijd om de opening goed voor te bereiden.” In november is Tom Verweijen jarig en bestaat zijn onderneming 5300 dagen. Deze gelegenheden wil hij graag in één groot feest combineren.

Over Verweijen ICT

Met een doordacht scala aan diensten laat Verweijen ICT bedrijfsautomatisering van klanten functioneren zoals het hoort. Men verzorgt netwerk- en systeembeheer, zowel lokaal als in de cloud. Verder installeert men VoIP-gebaseerde telefooncentrales. Daarnaast verhoogt Verweijen ICT slagvaardigheid van organisaties met oplossingen via Office 365 en het onderdeel SharePoint, waarin men gespecialiseerd is. En tot slot is er het zelfontwikkelde cloud-pakket UpToDay.

Verweijen ICT is ISO 27001-gecertificeerd. Daarmee toont zij, als een van de weinige ICT-bedrijven in de regio, aan dat zij op een veilige manier met klantendata omgaat, procedures heeft ingericht en daarnaar handelt. In het verlengde van het nieuwe pand is ook een nieuwe huisstijl en website gelanceerd. Kijk daarvoor op: www.verweijenict.com.