Er zijn ook vrije plaatsen bij de hobbygroep glas in lood.

Vandaag is de beste dag om een start te maken met je droom: nl. deelnemer worden van het Senioren Hobby Centrum in Mill.

Iedereen heeft één of meerdere dromen die hij/zij graag zou willen realiseren.

  • Hoe moet ik beginnen... gewoon even bellen of mailen.
  • Wie zit er nu op mij te wachten... heel veel mensen.
  • Er zijn al zoveel mensen die het doen... ja daarom jij ook.
  • Wat heb ik nou echt te bieden... heel veel.
  • Ik ben te oud. Ik ben te jong... Leeftijd geen probleem.

Zijn deze twijfels, en excuses herkenbaar voor jou? Weet dat je niet de enige bent en dat zelfs de meest succesvolle deelnemers deze gedachten en gevoelens mogelijk ook gehad hebben.

Het hoeft echter niet zo te zijn dat jij daardoor geen stappen zet. Ook jij kunt leren om met groot gemak je dromen te verwezenlijken waardoor jij veel meer voldoening en plezier haalt uit jouw leven. En, het is vele malen makkelijker dan jij nu denkt.Waarom doen we het dan niet? Zijn hier redenen voor. Want we moeten er moeite voor doen en zeer waarschijnlijk iets wat we nog niet kunnen en/of kennen?

De volgende hobby groepen geven jouw de kans om mee te doen: hout, metaal, boetseren, bloemschikken, tekenen, lezen, schilderen, fotografie, talen (Engels-Frans-Duits), koken, muziek (gitaar), natuur, stamboom café, glas in lood, creatief(textiel-quilten), modelbouw(hout), koper slaan-bewerking. Binnenkort gaan we ook starten met een Jeugd Hobby Centrum.

Je gaat in ieder geval iets doen wat je op korte termijn een kleine voldoening geeft maar op de lange termijn datgene geeft wat een droom je kan geven, namelijk veel voldoening, energie, succes, geluk en plezier.

Wacht niet tot morgen, bel /mail nu even het Senioren Hobby Centrum en vraagt of er nog plaatst is.

Leden administratie Ans Bardoel Tel. 06-34484961 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / zie www.seniorenhobbycentrum.nl.