Tijdens het 50-jarig jubileum van de SES-veteranenafdeling in Langenboom, werd Herman Sommers gehuldigd als vrijwilliger van het jaar.

Elk jaar wordt een lid van SES in de bloemetjes gezet, ontvangt een oorkonde en een bokaal vanwege zijn bijzondere verdienste voor onze vereniging. Dit jaar was Herman de uitverkorene.

Herman zet zich op velerlei gebieden in voor onze vereniging. Hij is dagelijks aanwezig en is behalve dat hij ingedeeld is bij de schoonmaakploegen, bezig met onderhoud aan de velden en de accommodatie in breedste zin.

Met zijn bouwtechnische achtergrond kan hij praktisch alle onderhoud verrichtten en weet voor eigenlijk alles een oplossing te bedenken. Herman heeft veel ideeën en oplossingen. Als we een ideeënbusje zouden hebben zou deze regelmatig vol zitten met Herman zijn oplossingen voor een veelvoud aan zaken.

Hij is eveneens bezig met het veld onderhoud zoals beregenen, rollen van de velden, uitzetten belijning, het snoeien van struiken en bomen, maaien van kanten, hij legt tegels, rijdt tractor voor diverse klussen. Met deze opsomming vergeet ik ongetwijfeld een behoorlijk aantal taken want hij is multifunctioneel inzetbaar.

Herman is een onmisbare spil in het vrijwilligers gebeuren.

Wij bedanken en feliciteren Herman dan ook namens het bestuur en onze leden met deze welverdiende onderscheiding en hopen nog lang van Herman zijn diensten gebruik te mogen maken.

SES Langenboom