TOP-Beveiliging B.V. in Mill is een bedrijf dat in 2006 is gestart door Paul en Edwin Thoonen, vader en zoon.

Zij bieden landelijk beveiligingsdiensten aan in de vorm zoals evenementenbeveiliging, winkelsurveillance, receptiediensten, bouwplaats beveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging, objectbewaking en recreatiebeveiliging. Maar naast deze diensten kunnen zij ook een speciaal toegespitst bewakings- of beveiligingstraject verzorgen.

Stewards

Maar TOP-Beveiliging is ook actief bij voetbalwedstrijden. “Sinds de afgelopen winterstop leveren wij per thuiswedstrijd van FC Den Bosch 20 stewards,” vertelt Edwin Thoonen. “Dit is van alle 2 de kanten zo goed bevallen dat het contract met tenminste 1 seizoen verlengd is. Aan het einde van het afgelopen voetbalseizoen hebben wij ook 10 stewards mogen leveren aan FC Dordrecht tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen NEC en de nacompetitie. Ook met FC Dordrecht gaan wij na dit seizoen verder.” Hiernaast lopen er op dit moment onderhandelingen om ook bij de wedstrijden van eredivisieclub Fortuna Sittard stewards van TOP-Beveiliging te gaan inzetten.

Vacatures

Om aan de toenemende vraag vanuit voetbalclubs te kunnen voldoen, is TOP-Beveiliging op korte termijn op zoek naar extra medewerkers. “Vooral mensen die liefhebber zijn van voetbal passen uitstekend in de functie van steward. Wij zorgen voor een passende opleiding en een vergoeding per wedstrijd.” De werkzaamheden bestaan vooral uit toegangscontrole, fouilleren en toezicht houden gedurende een wedstrijd. “Aan belangstellenden geven we graag een mondelinge toelichting op deze functie, maar ook voor andere werkzaamheden zijn we regelmatig op zoek naar versterking.”

Neem voor meer informatie of voor het solliciteren contact op met:

TOP-Beveiliging
Schoolstraat 33
5451 AS Mill
Tel. 0485-380505
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.top-beveiliging.nl