Afgelopen vrijdagavond werden tijdens het Zotte Zomer Festival in Mill de shirts uitgereikt aan deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse uit onze gemeente. Dit gebeurde met muzikale omlijsting door Toeternietoe en Moizat en Leo Josemanders zong het Vierdaagse lied.

Namens Stichting Activiteiten Mill, Ontdek Mill en De Neije Krant wenste Corné Kremers alle deelnemers veel succes. Ook stond hij nog even stil bij het verlies van Antoon Brienen die in maart overleed. Antoon was een trouwe deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse en een trotse drager van de Millse Vierdaagse shirts. Antoon werd herdacht met een hard applaus.

Burgemeester Walraven overhandigde het eerste shirt aan Gijs en Suze van Diepenbeek uit Sint Hubert. Gijs is de jongste deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse. Op 31 december wordt hij 12 jaar. Zijn zus Suze is al 12 en stimuleerde haar broer ook meet te lopen.

Deelnemers

Dit jaar lopen er 112 inwoners uit onze gemeente mee. Dat zijn uit:

  • Mill: 59 deelnemers, 34 mannen en 25 vrouwen;
  • Langenboom: 24 deelnemers, 13 mannen en 11 vrouwen;
  • Sint Hubert: 18 deelnemers, 9 mannen en 9 vrouwen;
  • Wilbertoord: 11 deelnemers, 3 mannen en 8 vrouwen;

Shirts

De poloshirts worden de deelnemers aan de Vierdaagse gratis aangeboden door Ontdek Mill, De Neije Krant en Stichting Activiteiten Mill. Hiermee wil men zorgen dat de gemeente Mill en Sint Hubert ook zichtbaar is in en rond de Nijmeegse Vierdaagse.