Ook dit jaar zoekt de gemeente Mill en Sint Hubert weer Keukenbazen die namens de gemeente mee willen doen aan deze leuke en spannende kookwedstrijd in Den Bosch. Gaat het team van Mill en Sint Hubert weer winnen net zoals in 2016?

Wat moet je doen om deel te nemen?

Zit jij volgend schooljaar in groep 7 of 8? Maak dan een keukenbazenteam van 2 tot 3 personen. Bedenk samen een lekker recept met vooral ook lokale producten. Dit zijn producten die in de gemeente Mill en Sint Hubert (of de regio) worden verbouwd of gemaakt. Stuur je recept voor 23 september in naar de Keukenbazen organisatie via de website www.keukenbazen.nl. Laat ook je juf of meester (volgend schooljaar) weten dat je meedoet.

Op 24 september om 14.30 uur wordt dan voor alle Keukenbazen uit Mill en Sint Hubert in het gemeentehuis de KeukenbazenQuiz georganiseerd. Een spannende en gezellige quiz over gezond eten. Het team dat opgeteld de meeste punten haalt voor de quiz en het recept mag naar de grote Keukenbazen Battle in Den Bosch op 6 oktober.

Doe je mee?

Verzin dan nu alvast een lekker recept en schrijf je in voor 23 september. In het nieuwe schooljaar krijg je dan nog meer informatie en een uitnodiging voor de quiz.