Bij Vrijwilligerspunt Sociom kunt u terecht voor het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk. Vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van vacatures voor vrijwilligerswerk.

Onze medewerkers staan u ter zijde met de selectie van een gepaste vrijwilliger wat u erg veel werk kan schelen. Ook is er de mogelijkheid dat een bijzondere vrijwilliger voor bepaalde tijd gecoacht wordt door een van onze deskundige coaches.

Heeft uw non-profit organisatie graag eerst een gesprek over vrijwilligerswerk, coaching of heeft u een andere vraag over uw vereniging of stichting neem dan contact op met de coördinator van het Vrijwilligerspunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligerspunt Sociom is in het Land van Cuijk op zoek naar vrijwilligers voor:

Medewerker Uitgifte Voedselbank Land van Cuijk

Voor de Voedselbank, locatie Cuijk zijn we op zoek naar een medewerker Uitgifte. Tot de werkzaamheden behoort o.a. het sorteren, inpakken en het uitdelen van voedsel aan mensen die ingeschreven staan bij uitgiftepunt Cuijk. Verder alle werkzaamheden die daar direct mee te maken hebben.

Pakwerker voor africhting van politiehonden

Politiehondenvereniging “De Trouwe Hulp” is op zoek naar meerdere pakwerkers voor de africhting van politiehonden. De pakwerker draagt het bekende veilige pak bij trainingen van geselecteerde honden.

Teamleider(ster) Spaans

Het Senioren Hobby Centrum (SHC) te Mill is op zoek naar vrijwilligers (jong-oud), die de Spaanse taal kunnen doceren aan diverse geïnteresseerden die zich hiervoor al aangemeld hebben.

Teamleider(ster) Creatief

Het Senioren Hobby Centrum (SHC) te Mill is tevens op zoek naar mensen (jong-oud) die creatieve vaardigheden kunnen doceren, aan diverse geïnteresseerden die zich hiervoor al aangemeld hebben.
We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om 1 keer per maand (1ste maandag middag v.d. maand -14.00-16.00 uur) zijn/haar kennis met anderen te delen. Start de eerste week van september 2018. Technieken die aan bod komen zijn o.a. breien, borduren, hartsvanger, patchwork enz. Nieuw is dat ook gewerkt gaat worden met naaimachines.

Geïnteresseerd?

Heeft u een leuke vacature gevonden in de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Sociom? Of wilt u reageren op bovenstaande. Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt voor een eerste kennismaking en meer informatie. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt bij de vereniging of stichting.
Onze gastheer René heet u van harte welkom op het Vrijwilligerspunt Mill, gevestigd in Myllesweerd, 1e verdieping, op woensdag van 14.00-16.00 uur.
Telefoon: 0485-700500.

Het Vrijwilligerspunt Mill is tijdens de schoolvakanties gesloten.
We zijn wel per mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer vacatures en informatie vindt u op onze website: www.sociom.nl.