Buurtvereniging de Vilheide in Mill zamelt papier en oud ijzer in. Dit om extra inkomsten te genereren zodat men activiteiten kan organiseren voor (jeugd)leden.

Helaas komt het echter regelmatig voor dat bij hun inzamelpunt aan de Kwartelstraat ook andere materialen worden gedumpt. Onlangs heeft men dit zelf afgevoerd richting milieu-straat. Dit met de bijbehorende kosten voor de buurtvereniging. Maar dit is uiteraard niet de bedoeling.

Aangifte

De buurtvereniging heeft onlangs een informatief gesprek gehad met de wij coördinator van de politie. Onderwerp van gesprek was de ongewenste dumping van afval bij de container aan de Kwartelstraat. Afspraak is dat men hiervan vanaf nu aangifte zal doen en het gezien wordt als een illegale dumping van afval met bijbehorende boetes.

Verzoek

Buurtvereniging de Vilheide verzoekt iedereen alleen papier en oud ijzer in te leveren bij de container aan de Kwartelstraat in Mill. Dit kan elke zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Door vakanties is dit de komende 3 zaterdagen echter niet mogelijk. De container is zaterdag 28 juli, zaterdag 4 en zaterdag 11 augustus gesloten. Verzoek is in deze periode dan ook geen papier en oud ijzer te brengen. Ophalen van het oud papier in de wijk gaat woensdag 8 augustus wel gewoon door.