Woont u in de gemeente Mill & Sint Hubert en huurt u een woning van Mooiland? Dan zijn we op zoek naar u! Als lid van de nieuwe huurdersorganisatie Mill & Sint Hubert kunt u bijvoorbeeld meepraten over de leefbaarheid in uw woonwijk en de kwaliteit en duurzaamheid van onze huurwoningen.

Bij Mooiland vinden we de mening van huurders heel belangrijk. Daarom hebben we in veel gemeenten een huurdersorganisatie.

Met die organisaties praten wij regelmatig over heel veel onderwerpen rond het huren van een woning en onze dienstverlening.

Oprichting huurdersorganisatie Mill & Sint Hubert

In Mill & Sint Hubert willen we nu ook een huurdersorganisatie oprichten. Door goed overleg met die huurdersorganisatie maken we ook in uw gemeente werk van prettig wonen.

Lid worden van de huurdersorganisatie

Heeft u een constructief kritische houding? En wilt u uw stem laten horen en andere huurders vertegenwoordigen? Dan nodigen wij u van harte uit om lid te worden van de huurdersorganisatie in Mill & Sint Hubert. Stuur daarvoor een mail naar een van onderstaande e-mailadressen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de nieuwe huurdersorganisatie Mill & Sint Hubert? Wij vertellen u er graag alles over. Neem gerust contact op met Wijkconsulent Hilly van Nispen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Coördinator participatie Ed Kooger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..