Wilt u actief meedenken over hoe wij als gemeente Mill en Sint Hubert onze dienstverlening kunnen verbeteren? Bijvoorbeeld de afhandeling van een subsidieaanvraag? Het verlenen van een bouwvergunning? Of het aanvragen van een paspoort of rijbewijs? Blijf dan niet langs de zijlijn staan maar pak uw kans en meld u aan voor de klankbordgroep ‘De burger centraal’ van de gemeente Mill en Sint Hubert!

Ervaringen

Als gemeente willen wij u graag op een goede manier van dienst zijn. Of het nu gaat om een subsidieaanvraag voor uw sportvereniging, uw plan om een nieuw huis te bouwen, een vraag die u wilt stellen aan het gemeentebestuur of om uw aanvraag van een paspoort of rijbewijs. Wij streven ernaar dat u als inwoner altijd tevreden bent over de manier waarop u geholpen bent. En dat geldt niet alleen voor onze dienstverlening via de telefoon, maar ook via internet, schriftelijk of aan één van onze balies in het gemeentehuis. Op basis van uw ervaringen en uw mening kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren.

De burger centraal

Omdat wij graag met inwoners in gesprek gaan over het verder verbeteren van onze dienstverlening, hebben wij de klankbordgroep ‘De burger centraal’ opgericht. Als lid van de deze klankbordgroep kijkt u samen met ons kritisch naar de gemeentelijke dienstverlening voor inwoners en ondernemers. Wij zijn daarom op zoek naar twee inwoners per kern, die hun ervaringen, mening en ideeën willen delen met de overige leden van de klankbordgroep: de burgemeester, een raadslid, een vertegenwoordiger van het Ondernemers Collectief Mill en een aantal ambtenaren van Werkorganisatie CGM. In september is de eerste bijeenkomst gepland. We gaan uit van twee bijeenkomsten per jaar.

Aanmelden

Wilt u met ons meedenken en uw ervaringen met ons delen? Meld u dan nu aan voor de klankbordgroep “De burger centraal”! Het ‘aanmeldformulier klankbordgroep’ vindt u op www.gemeente-mill.nl/deburgercentraal. Wilt u zich telefonisch aanmelden of heeft u vragen over de klankbordgroep? Neem dan contact op met Karin Hermans via 0485 460 300 (of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).