´T is weer voorbij die mooie zomer... We hopen dat iedereen een fantastische vakantie heeft gehad maar het begin van het nieuwe schooljaar komt nu met rasse schreden dichterbij.

Spannend, leuk, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen. Andere groep, andere vakken, voor een aantal een heel nieuwe school en voor anderen het eindexamenjaar. Maar voor iedereen nadert het moment om er (weer) met goede moed, vol enthousiasme tegenaan te gaan.

Toch is het voor sommigen spannender en minder leuk dan eigenlijk zou moeten.

Misschien heb je de afgelopen jaren voor bepaalde vakken toch wat achterstand opgelopen.

Misschien ga je nu naar het voortgezet onderwijs en heb je echt geen idee hoe je huiswerk moet aanpakken of plannen.

Misschien zou je het erg prettig vinden als er iemand rondloopt die je kan helpen als je niet weet hoe je verder moet.

Misschien heb je de allerbeste bedoelingen maar weet je inmiddels uit ervaring dat huiswerk maken er gewoon niet van komt.

In al die gevallen kunnen wij een helpende hand bieden. Studiebegeleiding Mill heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van studiebegeleiding alsook van individuele bijles. De prestaties van onze leerlingen verbeteren zienderogen, leren wordt dan ook leuker en, heel belangrijk, het zelfvertrouwen neemt toe.

Zoals in de advertentie (achterpagina van deze krant) staat; we geloven niet in oortjes, muziek tijdens het leren of het permanent bijhouden van al het berichtenverkeer. We geloven wel in een gedegen, goede en geduldige aanpak; misschien een beetje Old Skool maar onze leerlingen komen met veel plezier.

Studiebegeleiding Mill begint weer op maandag 3 september. Maak gerust een afspraak voor een oriënterend kennismakingsgesprek en als je vragen hebt kun je ons vinden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen 06 416 19 269.

Fijne laatste vakantiedagen, goed studiebegin en graag tot binnenkort.

Vriendelijke groet,
Studiebegeleiding Mill
Henk van Venrooij