Foto: Cockie Kremers

Van Achtbaan tot Zoogdieren. Dat is de titel van de onlangs verschenen gedichtenbundel van Jan Volleberg uit Wilbertoord. Het boek met 50 leuke, grappige en goed bedachte gedichten is bij Jan te koop voor 12,50 euro.

Win

Maar de komende periode geven we regelmatig een gesigneerde gedichtenbundel weg. Deze keer verloten we 2 exemplaren onder alle juiste inzendingen op de vraag: met wie verzorgde Jan samen De Neije Krant oudejaarsconference in december 2017? Mail het antwoord voor komende zondag 26 augustus naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur het per post naar Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet uw naam en adresgegevens te vermelden.

Kopen

Wilt u een exemplaar van deze gedichtenbundel bestellen? Neem dan contact op met:

Jan Volleberg
06 - 82 08 37 14
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondertussen zijn er al veel leuke reacties op deze gedichtenbundel. Heel wat liefhebbers van deze humoristische gedichtjes hebben dan ook al één of meerdere exemplaren bij Jan gekocht. Zo ook de redactie van De Neije Krant - inmill.nl. Deze door Jan gesigneerde exemplaren gaan we de komende periode onder al onze lezers verloten via een prijsvraag. Hoe en wat? Check De Neije Krant van 21 augustus. Totaal gaan we 10 exemplaren weggeven.