De Verhuurschuur in Mill verhuurt alweer sinds 2006 springkussens, spelmateriaal en opblaasbare feestfiguren zoals Abraham en Sarah poppen. Klanten komen uit de gehele regio. Maar er is 1 plaats waar opvallend vaak materiaal van De Verhuurschuur naar toe gaat.

Dit dorp steekt met kop en schouders uit boven alle andere dorpen en steden waar regelmatig materiaal van de Verhuurschuur te vinden is. Veel reacties met de plaatsnaam Mill kwamen er al binnen. Maar ondanks dat de Verhuurschuur in Mill gevestigd is, is Mill niet de plaats waar de meeste klanten vandaan komen.

Prijsvraag

Weet u welk dorp wel het vaakst gebruik maakt van springkussens, opblaasbare feestfiguren en andere materialen van De Verhuurschuur? Laat uw reactie achter op de Facebookpagina van De Verhuurschuur in Mill of mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder alle juiste inzendingen wordt een cadeaubon verloot van 50,- euro. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld het De Neije Krant springkussen huren, een van de vele opblaasbare feestfiguren of het aanwezige spelmateriaal. Reageren kan tot aanstaande zaterdag 1 september.

Meer

Check voor de constant variërende collectie van De Verhuurschuur de website www.deverhuurschuur.nl en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.