De Verhuurschuur in Mill verhuurt alweer sinds 2006 springkussens, spelmateriaal en opblaasbare feestfiguren zoals Abraham en Sarah poppen.

Klanten komen uit de gehele regio. Maar er is 1 plaats waar opvallend vaak materiaal van De Verhuurschuur naar toe gaat. Dit dorp steekt met kop en schouders uit boven alle andere plaatsen waar materiaal van de Verhuurschuur te vinden is.

Langenboom

Onlangs was er een prijsvraag waarbij iedereen kon raden om welk dorp het ging. Langenboom was het juiste antwoord. Mike Janssen uit Langenboom was een van de deelnemers die Langenboom gokte. Uit alle reacties is zijn inzending als winnende getrokken. Mike wint een huurtegoed van 50,- euro. Hiervoor kan men bijvoorbeeld het De Neije Krant springkussen huren, of een van de vele andere spelmaterialen of opblaasbare feestfiguren uit de collectie van de Verhuurschuur.

Huurperiode

Huurt u een van de opblaasbare feestfiguren bij De Verhuurschuur, dan kunt u deze daags voor het feest ophalen en daags na het feest brengt u deze pas terug. Mits het past in de planning is het materiaal een dag langer gebruiken kosteloos te regelen. Ook springkussens en spelmateriaal is meestal al daags voor de activiteit op te halen en hoeft nooit dezelfde dag terug.

Meer

Check voor de constant variërende collectie van De Verhuurschuur de website www.deverhuurschuur.nl en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.