Woensdag 5 september kwam de Dorpsraad Sint Hubert bij elkaar voor de maandelijkse vergadering. Ramón Derikx, coördinator van Vluchtelingenwerk, kwam uitleg geven over de opvang van vluchtelingen.

Het was een goed gesprek met goede uitwisseling van informatie. Sociom is op zoek naar inwoners van Sint Hubert om als vrijwillige coach een vluchteling te begeleiden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sociom 0485-700500.

Naast de gebruikelijke agendapunten en lopende projecten kwam de leefbaarheidsbijdrage van de gemeente aan bod. De gemeente wil met de leefbaarheidsbijdrage inwoners ondersteunen bij het behouden en ontwikkelen van de leefbaarheid van het dorp. Met deze bijdrage kunnen goede ideeën een opstart krijgen. Denk aan sport en spel, woon- en leefomgeving, kunst en cultuur etc. Overleg met je buren, vereniging of vraag zelf een idee aan. Kijk op https://www.gemeente-mill.nl/leefbaarheidsbijdrage voor meer informatie. Aanvragen kunt u tot 1 november 2018 indienen.

De volgende vergadering van de Dorpsraad is op woensdag 7 november. U bent altijd van harte welkom op het openbare deel vanaf 20:00 uur. Hebt u vragen of tips dan kunt u die mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volg de Dorpsraad ook op facebook.