“Vur de wassum an ut plafond was, was de pan leeg,” is een van de vele mooie uitdrukkingen die Ad Berends doet in het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt op zondag 23 september.

Die uitzending is hij te gast om te vertellen over zijn werk als lasser bij Ru Maas, als zelfstandig ondernemer en daarna creatief-directeur bij het Groenten- en Fruitbureau. Samenwerking is in veel werkzaamheden van Ad een belangrijke basis. Zo ook nu nog na zijn pensionering bij het toeristische en recreatief platform Ontdek Mill. Hoe en wat, dat hoort u in Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.