HuidZorg is Dé Specialist op het gebied van oedeemtherapie en in het behandelen van acne, littekens, overbeharing en couperose.

Onze aanpak is zorgvuldig. Dat geldt niet alleen voor de medische kant, maar ook voor het voortraject. We nemen graag de tijd om uw vraag te bespreken en u van een passend advies te voorzien. Hiervoor kunt u gebruik maken van een gratis adviesgesprek of second opinion.

De Specialisten in Oedeemtherapie

Een echte specialist herken je niet enkel aan een uitgebreide scholing maar vooral ook aan de routine die zij heeft door het vak fulltime en met passie uit te voeren.

Oedeem ontstaat vaak na het verwijderen van klieren in de oksel i.v.m. borstkanker. Bij HuidZorg zijn 80% van de dagelijks uitgevoerde behandelingen gespecialiseerde oedeembehandelingen. Hierdoor hebben de therapeuten van HuidZorg een dusdanige kennis en vaardigheid opgebouwd dat u verzekerd bent van de best mogelijke behandeling. We mogen ons dan ook met recht De Specialisten in Oedeemtherapie noemen. U heeft tenslotte recht op de beste behandeling. Waarom zou u met minder genoegen nemen.

HuidZorg is tevens aangesloten bij het RUCO (Radboud Universitair Centrum voor Oncologie) en neemt actief deel aan het MammaNetwerk van het Radboud UMC in Nijmegen. Dit netwerk streeft naar het verder verbeteren van de kwaliteit van zorg voor oedeempatiënten.

Ook het deskundig aanmeten en leveren van therapeutisch elastische arm- of beenkousen kan HuidZorg Huid- en Oedeemtherapie voor u verzorgen. Hiervoor zijn we zelfs SEMH-gecertificeerd.

Erkend en maximale vergoeding door zorgverzekeraar ook voor het behandelen van Acne, Littekens, Couperose en Overbeharing

Vaak blijven mensen rondlopen met klachten omdat ze denken dat er niets aan te doen is of omdat ze in de veronderstelling zijn dat het te duur is en toch niet vergoed zal worden. Soms kiezen ze dan voor een behandelaar die niet de juiste scholing en apparatuur heeft maar wel goedkoop is. Pas hier mee op want uw huid is niet iets om op het spel te zetten. Kies voor een deskundige en veilige aanpak.

Wij werken volgens de nieuwste inzichten en de modernste technieken. Al onze apparatuur, bijvoorbeeld IPL/DiodeLaser, LPG en microdermabrasie, heeft een medisch keurmerk. Dit in combinatie met onze professionele en degelijke werkwijze maakt dat wij erkend en aangesloten zijn bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor bent u tevens verzekerd van de maximale vergoeding van uw behandelkosten.

Kijkt u eens in uw nieuwe zorgpolis naar de vergoedingen voor huidbehandelingen waar u gebruik van kunt maken. Het zal u verbazen wat de mogelijkheden allemaal zijn. Indien u hierover vragen heeft kunt u ons altijd een keer bellen. Wij staan u graag te woord.

Al onze therapeuten zijn ingeschreven in het BIG register, Kwaliteitsregister Paramedici en tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Wij staan voor persoonlijke aandacht, verzekerde zorg en minimale wachttijden.

U vindt HuidZorg in diverse (para-) medische centra in de regio zoals; St. Hubert, Boxmeer, Cuijk en Gennep. Voor meer informatie kunt u kijken op;
www.huidzorg.com
Tel: 088 - 00 28 111