Sinds mei van dit jaar zet een groep vrijwilligers zich in voor het groenonderhoud van het park Acaciahof, de groene parel in het centrum van Mill.

Voor het onderhoud wordt gebruik gemaakt van de eigen schoffel of van het op het terrein aanwezige tuingereedschap. Voor het maaien en snoeien moest tot vorige week ook gebruik worden gemaakt van eigen tuinmachines.

Maar op dinsdag 24 september 2018 mochten de acht leden van de groenploeg Acaciahof vier spiksplinternieuwe tuinmachines in gebruik nemen. JCC tuin en Parkmachines uit Mill heeft het voor de Stichting Acaciahof financieel mogelijk gemaakt de vrijwilligers van deze tuinmachines te voorzien. Bij de aflevering instrueerde Mart Jaegers van JCC de vrijwilligers over het juiste gebruik van de machines en heeft ook toegezegd te zorgen voor het jaarlijks onderhoud van de tuinmachines.

JCC heeft zich met deze actie geschaard bij de groep bedrijven uit Mill die de bouw van de Mariakapel en de volledige renovatie van het park mede mogelijk heeft gemaakt.