Aart Plas werd in 1947 geboren in Zierikzee. Maar hierna verhuisde hij met zijn ouders naar diverse andere locaties in Nederland.

Hij kreeg in de jaren zeventig werk bij het Radboud ziekenhuis in Nijmegen, ging ook in die plaats wonen maar verhuisde daarna naar Cuijk en vervolgens Mill. Zijn laatste baan was Veiligheidsdeskundige bij het Radboud ziekenhuis en universiteit. Wat dat precies is en hoe hij na zijn pensionering zijn vrije tijd doorbracht, dat hoort u zondag 7 oktober in Uitgewerkt bij L.O.M. radio.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur.

Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.