Jo van Soest (1949) is geboren en getogen in het Limburgse Well. Hoe hij in het Brabantse Mill terecht kwam en waarom er eerst nog een aantal jaren Duitsland aan vooraf ging, hoort u zondag 14 oktober in het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt.

In het programma vertelt Jo ook over zijn hobby’s met fossielen en stamboomonderzoek, maar ook over de bouwplannen van diverse ouderen op de locatie Concertzaal in Mill.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.